tirsdag 24. februar 2009

Langrennscross under Nesmesterskapet 8. mars

Telenor karusellen er et tilbud for alle barn som syns ski er gøy!
Telenor karusellen - Langrennscross er åpen for alle. De som har deltatt på de to Telenor karusellene vil få premie (sekk). Telenor karusellen teller i Neskarusellen. Øvrige vanlige Neskarusell renn er for de som fyller 7 år i 2009, dvs født 2002. De under 7 år og andre som bare vil gå Telenor karusellen må melder seg kun på telenor karusellen. Påmelding er kr. 50,-.

Telenor karusellen er et nytt og langsiktig samarbeid mellom Norges Skiforbund og Telenor. Målet er rekruttering og nytenking innen langrennsidretten. Langrennscross er også en av konkurranseformene i hovedlandsrennet for yngre (15-16 år). Dette blir et prøveår for Neskarusellen. Planen er å lage en løype på rundt en kilometer i området ved Nes Skianlegg med forskjellige utfordringer f.eks. langrenn med innslag av slalåm, orgeltramp, hinder, alt etter snøforhold. Ser for oss et artig arrangement med god stemning og publikum som følger utøverne rundt. Disse to rennene vil også bli åpnet for de yngste barna også (d.v.s. alle klasser fra 0 år - en kort og lett runde). De som deltar på disse to rennene får en sekk av Telenor.

Les mer om Telenor langrennscross her: http://www.barnas-skiklubb.com/files/%7B63AE63A7-5B21-480B-900C-26D2C832E0F8%7D.pdf